Kurssitusta

Arkitottelevaisuus- ja agilityn alkeiskurssi ma 19.10., ma 26.10., ke 4.11., ke 11.11., ke 18.11., ke 25.11., ke 2.12., ti 8.12.

Kahdeksan kerran arkitottelevaisuus- ja agilityn alkeiskurssi koirakoille, jotka eivät ole harrastaneet agilityä aiemmin. Kurssilla harjoitellaan agilityn alkeiden lisäksi perustottelevaisuutta. Kurssi sopii sekä pennuille että aikuisille. Pennuilla tulee olla kuitenkin ikää vähintään 6kk. Kurssia pitävät Nora Ikonen ja Kristel Löf. Kurssimaksu on 40 euroa. Maksutiedot saa sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssi järjestetään yhtä poikkeusta lukuunottamatta klo 18-19 yllämainittuina päivinä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla norruska@gmail.com / Nora Ikonen. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, koirasi nimen, rodun, iän ja harrastustaustanne. Kurssi järjestetään Dogness –hallilla Kannuksessa. Max. 5 koirakkoa.

Vastaa